Zemljište od 270.000 m2

ID Kod864
Cijena €200.000 (1.506.900 kn) 1 € = 7,53450 kn

Lokacija:
Dvorišće Ozaljsko, Ozalj
Transakcija:
Za prodaju
Vrsta nekretnine:
Zemljište
Cijena:
€200.000 (1.506.900 kn)Fiksni tečaj konverzije 1 € = 7,53450 kn
Površina:
270.000 m2

Agencija Geofly & Immobilien iz Rijeke posreduje pri prodaji negrađevinskog terena površine veće od 270.000 m2 na području grada Ozlja u mjestu Dvorišće Ozaljsko.
Tražena cijena za navedeni teren iznosi 200.000 eura (0,74 eur/m2), a u nastavku vam predstavljamo ovu interesantnu nekretninu....
Navedena nekretnina nudi mogućnost razvitka seoskog turizma, kampa i rekreacijskih sadržaja na istom području u prirodi, miru i tišini, što je rijetkost na tržištu. Površina od 270.000 m2 dozvoljava izgradnju većeg broja sadržaja uz zadržavanje prirodnog identitet i privatnosti, odnosno izbjegava se prekomjerna izgrađenost, koja je nažalost jako vidljiva na područjima uz more i u drugim turističkim mjestima.

Idealna priča za snažnog investitora koji ima viziju.

Navedene nekretnine u naravi su područja prekrivena mješovitom šumom, osim jednog manjeg dijela koje je u prošlosti bilo eksploatacijsko područje kamena vapnenca, ali je već duže vremena izvan funkcije. Konfiguracija terena je blago brdovita s fantastičnim pogledima i vizurama prema okolnim mjestima s obzirom da je najviša točka terena na nadomrskoj visini od 366 metara, što je više od okolnih mjesta.

Vlasništvo je čisto, odnosno bez upisanih tereta ili zabilježbi te se sastoji od više desetaka katastarskih čestica okrupnjenih na jednom području koje čine cjelinu od preko 270.000 m2.

Predmetne nekretnine nalaze se u većem dijelu izvan granica građevinskog područja, a u manjem dijelu površine cca. 3 hektra, nalaze se unutar T3 turističke zone.
Na dijelu izvan građevinske zone moguća je

- izgradnja farmi, gospodarsko-stambenih sklopova i ostalih poljoprivrednih objekata
- pokretanje seoskog turizma i izgradnja potrebnih građevina, kao što su stambeni objekti, gospodarski objekti, zajednički infrastrukutrni objekti, itd.
- pokretanje robinzonskog turizma
- izgradnja reciklažnih dvorišta za građevni otpad
- izgradnja asfaltnih baza i betonara


Na dijelu unutar T3 turističke zone moguća je

- izgradnja građevina ugostiteljsko-turističke namjene (hoteli, moteli, pansioni, izletišta, kampovi, ugostiteljske građevine, restorani i slično), a dopuštena je gradnja i drugih ugostiteljskih i sportsko-rekreacijskih sadržaja koji se uobičajeno grade u sklopu takvih lokacija (sportski tereni, bazeni, terase i slično), uređenje zelenih površina te gradnja prometnica i infrastrukture
- izgradnja kamper odmorišta i auto-kampa
- izgradnja infrastrukturnih građevina i uređaja, uređenje internih kolnih, pješačkih i kolno-pješačkih prometnih površina, površina za promet u mirovanju, rekreacijskih površina, zelenih površina i postava urbane opreme;

Komunalije
  • Struja
  • Gradski vodovod
  • Asfaltni put
Dozvole
  • Vlasnički list
Blizina sadržaja
  • Udaljenost od mora: 120000 m
Karakteristike zemljišta
  • Tip zemljišta: građevinsko
  • Tip terena: neravan
Ostalo
  • Namjena: komercijalno
 
Copyright © 2023. Geofly & Immobilien, Sva prava pridržana
Web by: NEON STUDIO Powered by: NEKRETNINE1.PRO
Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti te anonimizirane statistike pristupa. Nastavkom pregleda web stranice slažete se sa korištenjem kolačića.